Program / Stortur til Nordvestlige Grækenland

Stortur til Nordvestlige Grækenland

Nordvestlige Grækenland
Pargaområdet, Epirus og græske Makedonia
Mandag den 7. maj - mandag den 14. maj

Årets stortur går til det nordvestlige Grækenland, hvor vi skal besøge nogle spændende naturområder/nationalparker: Kalabas delta tæt på den albanske grænse, Ioannina søen, den kendte Mikro Prespa sø, Vikos kløften i Pindusbjergene og Amvrakikos Gulf.
Blandt de mange fugle, vi kan møde, er bl.a. en del af de fugle, vi kender her hjemmefra. Men derudover er det nok mere spændende at møde specielle fugle, som normalt kun ses i Middelhavsområdet. Det er fugle som krøltoppet pelikan, forskellige eksotiske hejrer, flamingo, slangeørn, stylteløber, turteldue, klippesvale, sorthovedet sanger, bleg gulbug, rødhovedet tornskade og gærdeværling, bare for at nævne nogle få.
Vi flyver med Spies til Parga, hvor vores base er. Midt i ugen kører vi ind i landet til Kastoria, hvor vi har to overnatninger. Det er derfra, vi kører til Mikro Prespa søen.
Som plantekyndig har Jon Feilberg igen lovet at hjælpe os. Fugleleder er Per Rasmussen, som vi kender fra tidligere ture.
I Parga bor vi på Bacoli Hotel. Hotellet fremtræder lidt slidt, med det har en god beliggenhed – Hotellet var eneste mulighed, når vi kommer i en større gruppe. I kan evt. selv google hotellet på Spies’ hjemmeside.

Pris: 6.800 kr. pr. person i delt dobbeltværelse – tillæg for enkeltværelse er 1.100 kr.

I prisen indgår: Fly, mad på fly, hoteller, transport til og fra lufthavn og hotel, turistskat, udflugter i egen bus, diverse sejlture samt morgen- og aftensmad.

Frokost og drikkevarer er for egen regning. Vi spiser frokost på tavernaer.

Tilmelding sker ved at indbetale depositum 1.400 kr. pr. deltager senest 5. januar til konto reg.nr: 1551 og konto 1900978. Angiv navn og Parga.

Vi kan max. være 23 betalende, så det er først-til-mølle med betalingen, der tæller.

Arrangører: Per, Karen Margrethe og Ebba.
Foreningen Natur-Øst