Program / Ø-tur til øer i Horsens Fjord

Ø-tur til øer i Horsens Fjord

Fredag den 16.– søndag den 18. august

Ø-tur 2019
 
Bemærk ændret afrejsedato.

Årets ø-tur med MidtNatur bliver en 3-dages tur, og vi har hele tre øer på programmet, de tre øer i Horsens Fjord: Hjarnø, Alrø og Vorsø. Vorsø er ikke offentlig tilgængelig, men Jon har igen gode forbindelser og har kontaktet fuglemaleren Jens Gregersen, og han vil guide os rundt på øen. Turen over til Vorsø foregår ved at vade derover. Afstanden frem og tilbage er 6 km inkl. vandring på øen.

Der vil blive to overnatninger på Hotel Skanderborghus, som ligger smukt mellem Skanderborg Sø og Lillesø. Fladså Turistfart vil køre os. 

Prisen kommer til at ligge omkring 2.300 kr. Og for eneværelse +300 kr. 

Tilmelding starter den 18. marts klokken 8.00 og slutter den 5. juni, og alle bliver listet efter “først til mølle” princippet, uanset foreningstilknytning. Husk at MidtNaturs medlemmer er meget hurtige den første tilmeldingsdag, så hold jer ikke tilbage. Alle skal tilmelde sig hos Jon Feilberg på tlf. 40 15 05 98 eller på 57 60 01 25. Det endelige beløb oplyses der og indsættes efter bekræftet tilmelding på konto 6823-0001029601. Skriv jeres navn(e) og telefonnummer på tilmeldingen, kontoen er reserveret til Horsens Fjord turen.

I får flere oplysninger i efterårsprogrammet, men det er en god idé at følge med på Natur-Østs hjemmeside. 

Arrangører: Jon, Karen Margrethe og Ebba

 
Foreningen Natur-Øst