Program / Samsø

Samsø

 10. - 12. august
Samsø
 
Som før annonceret går årets ø-tur med MidtNatur til Samsø. Og vi skal virkelig have lov til at fordybe os på denne dejlige ø, idet vi har bestilt to overnatninger i Tranebjerg på Finch’s Hotel.

    Vi skal bevæge os rundt på de 114 kvadratkilometer, gå ture i Nordby Bakker, ved Stavns Fjord, hvor der er mange fugle, sæler og endda også marsvin, og se fjorden fra nord ved Langør og fra syd ved Besser Rev. Den hyggelige landsby, Mårup, skal også efterforskes med sit Økomuseum Samsø, og lad os ikke glemme den 120 km lange kyststrækning med både sten- og sandstrande. Her er der også dejlige gåture at opleve.

    Jeg må lige indskyde, at Samsø er et af de regnfattigste områder i Danmark.

    Som sagt skal vi bo på Flinch’s Hotel midt i Tranebjerg. Hotellets historie går helt tilbage til slutningen af 1800-tallet, men bare rolig, det er løbende renoveret og det fremstår i dag lyst og moderne med respekt for hotellets oprindelige udseende. Her skal vi også spise vores aftensmad, og hotellet sørger også for madpakke til os lørdag og søndag.

    Fladså Turistfart kører os rundt, de plejer at have både øl, vand og kaffe ombord.

 

Mødetid- og sted:        Busholdeplads på østside af Køge Station klokken 07.30. Fra Ringsted Station klokken 08.00.

Medbring:                     Frokost til den første dag, praktisk tøj efter vejret, kikkert, evt. badetøj, stol og vandrestav.

Pris:                              For delt dobbeltværelse: 2100 kr., enkeltværelse: 2700 kr.

Tilmelding:                   Ikke mulig mere.  Tilmeldingsfrist var 5. juni
Turledere:                    Jon og Karen Margrethe

 
Foreningen Natur-Øst